Ritan kanssa ollaan jo kaks päivää opeteltu antamaan tassua. Ei oikein vieläkään sytytä :P Kun ei pieni koira tajua että nyt sais luvan kanssa läppiä tassulla niin ei vaan tajua.. Noh, jatkamme harjoituksia. Tavoitteena kun on puuhailla nyt tylsänä vuodenaikana jotain hauskaa ja opetella uusia temppuja (ja hyvin tosiaan sujuu...).

Seisomisen se oppi 20 minuutissa eilen, että ei sentään ihan toivoton tapaus. Mitään uutta ei olla piiitkäään aikaa jaksettu opetella, itselläkin mielenkiinto on ollut aika vähissä. Nyt sentään saatiin seisominen opeteltua ja tänään fiilattiin liikettä kun opeteltiin nousemaan seisomaan makuulta ja istualtaan. Seuraavaksi varmaan pitäis alkaa opettelemaan liikkeestä seis, jos vaan jaksaa mennä tuonne märkään savikkoon sitä harjoittelemaan. Tai sitten pysyn suosiolla sisätiloissa koko "talven" ajan...

Myös ihmisen hajuisia keppejä etsiskeltiin viikko sitten kun oltiin joulumalla Savon suunnalla. Mielellään se nappaa pikku kepakot suuhunsa ja tuo luokse, varsinkin kun saa palkkioksi retuuttaa hanskaa/patukkaa/mitä tahansa. Aika hyvin Rita on siitäkin hommasta jo päässyt jyvälle, lisää vaan reeniä ja harjoituksia. Yritetään näin uuden vuoden kunniaksi vähän aktivoitua muutenkin näissä harrasteluhommissa ja kokeillaan jos päästäis mukaan johonkin hauskaan harrastukseen, esim. agilityyn.